Biopenedès y Cal Vicenç de Cunit presenten:
Restaurant Itinerant Ecològic .
Data: 31 Març 2013
Data: 31 Març 2013
Sopar en dos actes:
Primer acte 21:30
Aperitiu que constarà de :
-
Humus amb cruixent de pans.
-
Crudités amb crema de formatges
-
Amanides variades
-
Crostinis amb pates vegetals
-
Assortiments de pans artesans
Plat principal:
-Risotto d’escarxofes i espinacs
Postre:
-Mel i mató amb fruits secs
Vi de proximitat del Penedès i cevessa artesana de Vilanova
Vi de proximitat del Penedès i cevessa artesana de Vilanova
Segon acte a partir de les 23:00
Duet de guitarres ( amb Vicente Martinez Ferez i cia)
Preu de la nit 25€
Aquet menù pot variar una mica, ja que essent producte de temporada la disponivilitat no es segura al 100%. Uns 10 dies abans del sopar publicarem el menu definitiu.(El preu inclou el sopar (amb productes ecològics i de confiança del Baix Penedès , vi de cooperativa/cervessa artesana. Altres begudes apart, es prega pagar en efectiu, places limitades.)
Aquet menù pot variar una mica, ja que essent producte de temporada la disponivilitat no es segura al 100%. Uns 10 dies abans del sopar publicarem el menu definitiu.(El preu inclou el sopar (amb productes ecològics i de confiança del Baix Penedès , vi de cooperativa/cervessa artesana. Altres begudes apart, es prega pagar en efectiu, places limitades.)
No hay comentarios:
Publicar un comentario